rabatt hoteller com app

20 rabatt på alle varer fra. Flg med på innboksen din for gode priser og reiseinfo. Ja, vi er alle statsborgere. BergenNorge, vis bare rom med tilgjengelighet 8 hotell i Bergen, kart, ops! Alle våre hotell i Bergen sentrum ligger i behagelig gåavstand til byens mest kjente og populre områder og attraksjoner. Beliggenhet i nrheten av byens attraksjoner.

Vi får ikke tilgang til den forespurte siden. E-post: Flg oss på: Informasjonskapsler/cookies, personvernserklring for Olav Thon Gruppen.

Rabatt hoteller com app
rabatt hoteller com app

Zalando 100 kr rabatt
Gta v rabatt
Dagens rabattkoder

Restauranter, for å benytte det av fordelen må du vise frem Enjoy-korteet fr du bestiller maten. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon. Beliggenhet i nrheten av byens attraksjoner. Se de historiske trebebyggelsene på Bryggen, oppfrt på unescos liste over verdens kulturarv, og vandre blant butikker og mennesker på Torgalmenningen, Bergens mest kjente aveny. Klikk her for flere tilbud. Se avvikende åpningstider her, her finner du telefonnummeret til butikkene. Gyldig til:, kid, fra 99,- for flanell sengesett. Aktiviteter / Reise, se den enkelte aktr for presisering av fordel. Chat med Kundeservice, start chat, kundeservice/Booking opp til 9 rom. Et erstatningskort koster kr 275. Flg med på innboksen din for gode priser og reiseinfo.

Da får du med Enjoy-kortet 10 rabatt (alternativt 50 på ordinrpris om dette er mer fordelaktig. XXX flyreiser funnet for sket ditt. Compass fra Opodo viser vi deg inspirerende destinasjoner du kan nå fra til? Jeg vil betale med: Laveste Opodo-pris av flyreiser samsvarer med filtrene du har valgt: Tm filtre av flyruter samsvarer med filtrene du valgte. Kitch'n åpner drene for kommende brudepar tirsdag. Enjoy-kortene registreres ikke opp mot hver enkelt bruker, så Enjoy-kortene må behandles på samme måte som en pengeseddel eller et gavekort. Vi deler ut kr 5000 til et lokalt lag eller forening! Mer om Bergen 6 spennende opplevelser i og rundt Bergen.