rabatt på leie

får du alle fordelene av en global aktr som i tillegg har et norsk kundesenter. Hres dette bra ut? Du kan også ta kontakt med Hertz på telefon 03700 eller fra utlandet (47). Hvorfor ikke bli medlem? Kampanjer på inntil 33 i rabatt. Kontaktinfo Hertz, slik fungerer det hos Hertz Gjelder ikke varebil. Og få 25 rabatt.

Er Norges strste markedsplass for leie av ting og tang du har bruk for.
Det gis kun rabatt på leieprisen, ikke på forsikringer, ekstrautstyr etc.
Rabatt gjelder kun forhåndsbetalte leier) og med forbehold om tilgjengelighet.
Avis tilbyr nemlig opptil 15 rabatt på leiebil i USA.
Er du av den mer sofistikerte typen er det uansett lnnsom å leie en bil gjennom Avis når du skal til statene.

rabatt på leie

Sportsnett rabatt, Puma rabatt,

Norges idrettsforbund har inngått en leverandravtale med Ragn-Sells som gir samtlige idrettslag rabatter på utstyr og tjenester til avfallshåndtering for arrangementer. Du står fritt til å endre både dato og tidspunkt. Alle skader må meldes elektronisk. Få rabatt 7 for 5, nå får du 7 dager for prisen av 5 på leiebil i Europa! Er du av den mer sofistikerte typen er det uansett lnnsom å leie en bil gjennom Avis når du skal til statene. Klubber som kjper grunnpakken, får også 15 rabatt på vrige forsikringer i Gjensidige. Scandic er idrettens leverandr av hotell- og konferansetjenester. Kontaktinfo Hertz, slik fungerer det hos Hertz Gjelder ikke varebil. I USA og Canada er det unntak i hvilke forsikringer som er inkludert. For leie av varebil gjelder egne betingelser! Da er det greit at du har en bil så du får med deg alle varene til hotellet etterpå.

Som NAF-medlem får du rabatt på beste tilgjengelige pris på leiebil både i Norge og utlandet. Rabatt på Mobilt Bredbånd: 20 prosent Internett - Priser for klubber og lag Rabatt: 15 prosent For klubber gjelder flgende : Bare medarbeidere i klubber, hvor klubben er juridisk ansvarlig for abonnementet, kan inngå i ordningen.

Sykkelzentrum rabatt, Ttdeye rabattkode,